Search

Linia fierbinte:


(22) 855-888

Total tranzacţii:
47266199

Despre companie Netto Pro

Compania «NETTO Pro» astazi:

* Un gigant centru de procesare,
* Mai mult de 300 terminale de plati,
* Mai mult de 15 mari orase ale Moldovei,
* Lucrul cu cei mai mari operatori,
* Cea mai mare retea multimedia din Republica Moldova!

IM «Netto Pro M» SRL – companie-fiica a ЗАО «НЕТТО Процессинг», creata cu scopul realizarii de proiect pe teritoriul Republicii Moldova in anul 2007.
Prima tranzactie in sistem a fost inregistrata la 20 martie 2008.

Capitalul statutar al IM «NETTO PRO M» SRL intrece suma de 10 000 000 lei.

ЗАО «НЕТТО Процессинг» intra in componenta holdingului Web Money Transfer, care este lider pe piata platilor electronice din Russia, face parte din topul celor mai mari trei sisteme de plati rusesti si constituie cel mai protejat sistem de plati electronice din Russia.

Scopul infiintarii IM «NETTO PRO M» SRL – atingerea nivelului sistemului de plati, care sa indeplineasca intregul ciclu de insotire tehnica, juridica si financiara a proiectelor in sfera acceptarii platilor; atingerea unei cresteri stabile a volumului platilor acceptate pe baza incorporarii active a tehnologiilor noi care sa permita dezvoltarea pietei de plati electronice pe segmentele inca neatinse.

La momentul actual prin intermediul aparatelor companiei noastre pot fi achitate mai mult de 20 de servicii. De terminalele noastre s-au folosit peste 500 000 de utilizatori, cifra data fiind in permanenta crestere! In continuu tindem sa largim sfera serviciilor propuse si sa perfectionam calitatea deservirii.

Inca nu ati utilizat serviciile terminalelor noastre? Incercati – e foarte simplu si comod!